Yunis


Waar staat Yunis voor? 

Wij geven ruimte en aandacht aan de ontwikkeling van alle kinderen, zodat zij talenten ontwikkelen. Hoe? We bieden kinderen ruimte en structuur. In zo’n veilige omgeving voelen zij zich uitgenodigd om vooral zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Spelenderwijs verkennen zij hun mogelijkheden.


Wat bieden wij?
 

In samenwerking met de school kun je gebruikmaken van voorschoolse opvang en naschoolse opvang. De opvangtijden sluiten aan op de schooltijden. De exacte tijden vind je op onze website voor locatie BSO De Vuurtoren, locatie BSO Da Vinci en locatie BSO Sprint. Wil je weten wat de kosten zijn? Met de online rekentool bereken je eenvoudig je netto maandkosten.


Er is van alles te doen! 
 

Bij ons gaat het om samen spelen, groeien en plezier hebben. Speciaal in de buitenschoolse opvang (BSO) werken wij met een eigen goedgevulde activiteitendatabase. Samen met de kinderen maken we een gevarieerd en uitdagend programma, waarin zowel het ‘altijd buiten kind’ zich kan vinden als het ‘ik ben gek op knutselen kind’. 
 

De extra’s van onze locatie BSO De Vuurtoren

§  Opvang van 8,5 – 13 jaar
§  Professionele keuken voor kookactiviteiten
§  Handarbeidlokaal
§  Door de kinderen ingericht chill-lokaal
§  Opvang in de school
 

De extra’s van onze locatie BSO Da Vinci

§  Opvang van 4 – 13 jaar
§  Dichtbij natuurspeeltuin Heempark
§  Grote aula
§  Opvang in de naastgelegen basisschool Da Vinci 
 

De extra’s van onze locatie BSO Sprint (geopend ma, di, do)

§  Sport BSO bij voetbalvereniging DSO
§  Pedagogisch medewerker met sportopleiding
§  Sportactiviteitenprogramma voor kinderen van 7 tot 13 jaar
§  Eigen sfeervolle binnenruimte om tussendoor te chillen
§  Gratis vervoer met BSO bus
§  Combinatie mogelijk met andere BSO-opvang in Oosterheem

 

Meer weten van onze locaties en jouw mogelijkheden, bezoek dan hier

BSO De Vuurtoren, BSO Da Vinci of BSO Sprint. Voor meer informatie belt u met onze collega’s van de Klantenservice 079 - 76 00202. 

 

 

 

Gro-up Kinderopvang

 

Buitenschoolse opvang

Uitdagende en wisselende activiteiten

De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Is uw kind tussen de 9 en 13 jaar? Dan kan hij of zij ook naar de KIDSclub komen! Zowel de BSO als de KIDSclub staat voor vrije tijd en plezier. Samen met uw kind geven we buiten schooltijd invulling aan leuke maar ook leerzame, vrije tijd. Onze activiteiten en het speelgoed zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek of creatieve activiteiten wisselen elkaar af. En als uw kind even niets wil doen, is dat natuurlijk ook goed! In de vakanties hebben wij een supergaaf vakantieprogramma. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

Heerlijke tijd op de buitenschoolse opvang na school

Hoewel er verschillen zijn tussen de locaties, is een dag op de buitenschoolse opvang gebaseerd op een vast ritme. Nadat de kinderen aankomen, is er tijd om even wat te drinken en te eten. Dit is een moment voor de kinderen om hun verhaal van die dag kwijt te kunnen en om te schakelen. Daarna mogen de kinderen meedoen aan een georganiseerde activiteit of zelf iets kiezen. Tijd voor huiswerk met begeleiding is er natuurlijk ook.

In de vakanties is er een supergaaf vakantieprogramma

Van iedere vakantie maken wij van de buitenschoolse opvang een feest! Omdat we heel de dag de tijd hebben, wordt er voor iedere vakantie een speciaal activiteitenprogramma bedacht met één thema. Uw kind beleeft samen met mascotte teQ iedere vakantie een nieuw avontuur. Samen met de andere kinderen. Elke dag zijn er verschillende activiteiten. En natuurlijk gaan we ook op stap. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De oudste kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten zij deelnemen. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

Van school naar de BSO

Wij zijn geopend aansluitend op de schooltijden en hele dagen in de vakanties. Bij sluiting van scholen, bijvoorbeeld door studiedagen, biedt de BSO veelal ook opvang. Een aantal locaties biedt voorschoolse opvang. Vanaf 7.15 uur ’s morgens is uw zoon of dochter welkom. De pedagogisch medewerkers brengen uw kind naar school. Na schooltijd worden de kinderen opgehaald uit school. Wanneer uw kind oud genoeg is, mag het zelfstandig naar school en naar de BSO. Op een aantal locaties worden de kinderen lopend opgehaald door de pedagogisch medewerkers. Een aantal onze locaties is in de school gevestigd. Nog makkelijker.

De mening van uw kind telt

Zelfstandigheid bevorderen vinden wij belangrijk. Ook kinderparticipatie hoort bij zelfstandigheid. Daarom hebben kinderen bij ons inspraak. We laten hen meedenken en meepraten. Bijvoorbeeld over de inrichting van de ruimte, de aanschaf van spelmateriaal en het activiteitenaanbod. Dit betekent niet dat kinderen alles beslissen. Participatie houdt vooral in: samen zoeken naar oplossingen!

Inschrijven of meer informatie?

Dan kunt u bellen met één van onze medewerkers via 079 346 11 80. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen! U kunt hiervoor een afspraak maken bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

Inschrijven Tarieven

 

 

Snel naar